Обговорим бренд Theramid
[ Nach unten | Zum letzten Beitrag | Thema abonnieren | Neueste Beiträge zuerst ]
Обговорим бренд Theramid
von drynk am 31.03.2026 14:01Всім привіт! Хтось уже чув про іспанський бренд Theramid? Останнім часом бачу його у багатьох блогерів-косметологів. Кажуть, що у них дуже круті склади за адекватну ціну. Цікавлять саме сироватки з антиоксидантами. Чи справді вони такі робочі, як про них пишуть?
Re: Обговорим бренд Theramid
von Puas am 31.03.2026 19:23Вітаю! О, Theramid — це моє відкриття року! Я взагалі фанат іспанської космецевтики, але цей бренд просто перевершив усі очікування. Моя улюблена — це антиоксидантна сироватка із вітаміном C Theramid C-Tetra E.F. , яку я беру в ProfiStyle. У неї дуже потужний склад, там цілих 20% вітаміну С у дуже стабільній формі. Вона допомагає моїй шкірі залишатися пружною і захищає від передчасного старіння. Текстура приємна, не залишає липкості, що для мене дуже важливо. Я помітила, що з цією сироваткою тон шкіри став ідеально рівним. Магазину ProfiStyle окреме дякую за те, що привозять такі круті нішеві бренди, які справді дають результат, а не просто гарно стоять на поличці.

Antworten